Einde van Windows 7 Voor Bedrijven

Einde van Windows 7 Voor Bedrijven

Jan op 29.07.2019

De support voor Windows 7 eindigt: Dit is belangrijk voor jouw zaak!

14 januari 2020 is het zover. Dan stopt de ondersteuning voor Windows 7. Heb jij op de zaak nog dit oudere besturingssysteem draaien, dan wordt het stilaan de tijd om over een aanpassing na te denken.


Concreet betekent het stoppen van de support van Microsoft dat je oudere computers en laptops met Windows 7 geen nieuwe updates meer krijgen en dus niet meer 100% veilig zijn in gebruik.

Vooral wanneer je werkt met gegevens van je klanten of patiŽnten is het zeer belangrijk dat je hier op de juiste manier zorgt voor draagt. In deze tijd wordt dat ook van je verwacht.

Welke Windows versie je specifiek nodig hebt, hangt van een aantal zaken of. Contacteer gerust onze winkel te Lokeren of te Stekene om je hierbij te assisteren.

We sommen even de belangrijkste voordelen van Windows 10 pro op.

Waarom de upgrade van Windows 7 uitvoeren naar Windows 10 Pro?

De voornaamste reden is een betere beveiliging van je documenten. Doordat de support stopt van Windows 7, krijgt je Windows 7 PC geen belangrijke beveiligingsupdates meer. Zo krijgen hackers, malware, virussen enz.… vrij spel. En dat wil je natuurlijk vermijden!

Bovendien houdt het niet upgraden van verouderde systeem een mogelijke inbreuk op de GDPR wetgeving in. Je staat namelijk in voor een goed en waterdicht beheer van de persoonlijke gegevens van je klanten. Door blijven Windows 7 te gebruiken neem je een risico met de persoonlijke gegevens van anderen.

Daarnaast zijn de huidige toestellen met Windows 10 sneller, veiliger, krachtiger en betaalbaarder, dan 7 ŗ 8 jaar geleden

Wat zijn de voornaamste voordelen van Windows 10 Pro?

Door het gebruik van Bitlocker worden je gegevens geavanceerd beveiligd indien je je toestel kwijt raakt. Bitlocker is een exclusieve functie van Windows 10 Pro

Tegenwoordig kan je veilig en snel inloggen door middel van een vingerafdruk of gezichtsherkenning

De huidige laptops hebben tegenwoordig een veel krachtigere batterij dan vroeger met een aanzienlijk langere batterijduur.

Indien jouw PC deel dient uit te maken van een domein servernetwerk op het bedrijf, dan heb je hier ook uitsluitend Windows 10 Pro voor nodig.

Klaar om een computer of laptop met Windows 10 te kopen?

Heb je nog een aantal vragen? Onze specialisten stellen jouw ideale pc voor jou of je werknemers samen, met Windows 10 Pro en volledig gebruiksklaar als je dat wenst.