Achterkant van je GSM gebarsten?

Achterkant van je GSM gebarsten?

kevin op 19.04.2019
Je dierbare GSM is iets wat dagelijks gebruikt wordt, maar daardoor is er een hogere kans op valschade.  We bieden als winkel de voordelen om je gsm te herstellen, maar in sommige gevallen weegt de kost te veel op tegen een nieuw toestel.  Dit komt vooral voor bij de goedkopere en oudere toestellen.  Een gebarsten achterkant oogt niet meer zo mooi, en dat is jammer.  Het gebruik van een hoesje kan dit voorkomen, maar ook verbergen. 

Toch zijn er nog andere oplossingen met name Clearplex.  Wat dacht je van een carbon achterkant voor je gsm?  Via onze Clearplex machine hebben we voor zo goed als elk toestel een achterkant beschikbaar.  Dit komt op slechts €25 per achterkant en kan zonder afspraak. Op deze manier ziet je toestel er terug hip en als nieuw uit, doordat je de barsten niet meer ziet. 
Uiteraard kan dit ook op een niet gebarsten toestel geplaatst worden.  Benieuwd?  Kom gerust langs onze winkel, we helpen je met plezier verder.  Leuk meegenomen, bij het afdrukken van deze mail krijg je éénmalig 10% korting op je eerste carbon achterkant voor de smartphone.  Opgelet niet geldig op een Clearplex op de voorkant van je smartphone en de actie loopt tot en met 26 april 2019
.