MOTO G6 PLUS EN G6 PLAY

MOTO G6 PLUS EN G6 PLAY

kevin op 27.06.2018

Het bewijs dat je niet altijd diep in de buidel moet tasten om een goede smartphone te hebben.

Nieuw in ons gamma is de Motorola G6 plus en Moto G6 Play.  De eerste is de betere van de twee met maar liefst een 5.9! inch scherm.  Of dat niet te groot is?  Wel, dit toestel is bijzonder compact voor de omvang van het scherm door zijn zeer dunne schermranden en nieuwe schermverhouding.  Daardoor krijg je meer scherm in een zeer compacte behuizing en ligt hij toch zeer goed in de hand.  Niet overtuigd?  Geen probleem, kom gerust even langs in onze winkel en we geven je met plezier een demonstratie.


Je kan ook terecht bij de Motorola Moto G6 Play, die een 5.7 inch scherm heeft en dus wat kleiner is.  Beide toestellen zijn spatwaterdicht, wat wil zeggen dat bellen in de regen geen problemen mag opleveren, maar fan van een duik in het zwembad zijn ze niet. 

De duurdere versie mikt wel hoog op camerakwaliteit door zijn zeer lage “F-waarde” van maar liefst 1.7, iets wat je normaal gezien enkel bij smartphones terugvindt bij het duurdere segment.  In donkere omstandigheden zullen je foto’s daardoor veel duidelijker zijn met vaak veel minder korrel.  Door middel van de dubbele camera kan je foto’s nemen met een “portret” mode wat wil zeggen dat de persoon scherp is afgebeeld en de achtergrond wazig.

De goedkopere variant heeft weliswaar wat minder rekenkracht en geen dubbele camera, maar genoeg andere opties zoals, snel opladen, spatwaterdicht en dezelfde mooie looks als zijn grotere broer. Respectievelijk €199 en €299.99 en nu op voorraad.