Robca faillissement

Robca faillissement

Jan op 19.10.2017

Belangrijk open-bericht voor de Robcaklanten.

Beste Robca klant,

Net zoals jullie waren we geschokt toen we zaterdag het faillissement vernamen van Robca te Lokeren. Ondanks het feit dat wij concurrenten waren, deelden we heel wat zienswijzen en waarden. Zowel Robby, als wij, probeerden als zelfstandige computerverkopers een meerwaarde te betekenen voor onze klanten, ondermeer door er voor te zorgen dat jullie niet als zoveelste nummertjein de rij behandeld werd. Daarom kochten jullie bij hem (en bij ons) in vertrouwen uw toestel....(lees verder)

 


Helaas zijn er geen voorspellingen te maken hoe een economische situatie kan keren. Het jammere hieraan is dat u, die zoveel vertrouwen had in de zelfstandige vakhandel, hier nu de dupe van dreigt te worden. Doordat uw verkoper failliet gaat, dreigt u met uw garantie in de kou te komen staan.

Wij willen, als mede-zelfstandige vakhandel, hier iets aan doen, omdat wij nog steeds geloven in het zelfstandige verhaal en in het opbouwen van een band met u als klant. Daarom doen wij het voorstel om de Robca-garantie over te nemen, daar waar mogelijk. Dit zal niet in alle gevallen mogelijk zijn, maar daar waar we kunnen (bvb de meeste laptopmerken, computermerken, ...) zullen wij er alles aan doen om de garantie hiervoor kosteloos op te volgen. Breng ook zeker uw aankoopbewijs mee, aangezien wij niet over de verkoopshistoriek beschikken.

We wensen Robby alle mogelijke succes in de toekomst.

Beste (online) ketenkoper,


We nemen het jullie niet kwalijk, maar weet dat u de meest degelijke uitleg enkel krijgt bij de zelfstandige vakhandel. Daar waar u niet het zoveelste nummertje in de rij bent en niet enkel een verkoopsstatistiek.

Beste Wallabie klant,

Met nog steeds dezelfde zaakvoerders aan het roer, bestaan wij reeds 16j. Hiervoor wensen wij jullie vandaag eens extra te bedanken, niet alleen voor het gestelde vertrouwen in de voorbije 16j, maar ook voor het vertrouwen dat u morgen nog in ons stelt. Zonder jullie zou dit niet mogelijk geweest zijn. Wij hebben de wens en de wil om nog enkele tientallen jaren verder te doen.