Apple iPhone X, voor wie het wat meer mag zijn.

Apple iPhone X, voor wie het wat meer mag zijn.

kevin op 16.09.2017
Apple heeft de komst van de nieuwe iPhone 8 voorgesteld, een toestel dat een aantal leuke verbeteringen heeft tegen over de iPhone 7 van vorig jaar.  De iPhone 8 heeft op het eerste zicht dezelfde afmetingen en looks, doch is de achterkant deze keer van glas waardoor draadloos opladen mogelijk is. Apple belooft in ieder geval dat het glas enorm sterk is, zoniet het sterkste ooit voor een smartphone.
We houden ons hart al vast voor valpartijen.

De draadloze oplader die Apple daarvoor aanbied is groot genoeg voor zowel je nieuwste iPhone, Applewatch of Earpods draadloos op te laden en dat tegelijkertijd.  Ook snelladen is eindelijk (!) van de partij bij de nieuwere iPhones.  Iets waar Android gebruikers al langer gebruik van konden maken. Het werd dus ook tijd dat Apple hiermee op de boot stapt.  Elk jaar zien we de prijs stijgen van de smartphones. Kijk maar naar de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 aan €999.  De nieuwste iPhone 8 start aan de prijs van €809, hiervoor krijg je dan standaard 64GB geheugen.

Voor wie graag 256 GB geheugen wilt en een groter scherm moet maar liefst €1089 eurotjes neertellen.  Het is trouwens enkel de iPhone 8 of X die momenteel nog beschikbaar is met 256GB geheugen, want de varianten met dit grote geheugen in de iPhone 7 versie zijn namelijk van de Apple site weggelaten.  Waarschijnlijk een slimme zet om de nieuwe iPhones te pushen als je het ons vraagt!

De iPhone 8 is spoedig beschikbaar, maar voor wie meer geduld kan uitoefenen kan beter wachten op de release van de iPhone X in November.  Dit is het paradepaartje met een bijna randloos design en superieure gezichtsherkenning.  Deze zou veel veiliger en nauwkeuriger werken dan de vingerscannner die weggelaten is op de X versie.  De frontcamera scant meerdere onzichtbare punten op je gezicht voor een veiligere iPhone, daardoor kan je binnenkort betalen met je gezicht in plaats van met de vinger.  Los daarvan hebben zowel de nieuwe iPhone 8 als X dezelfde processor die door Apple werd ontwikkeld, namelijk de A11 Bionic.  De release van de iPhone 8 is vermoedelijk op 22 september.  We houden je op de hoogte.

Tip!: Neem zeker eens een kijkje naar de prijzen van de Apple iPhone 7 want deze zijn aangepast op onze website en door de komst van de nieuwe iPhone zeer voordelig!

Samenvatting
Apple Iphone 7 32GB Black
639,-
  • Lokeren
  • Stekene
  • Magazijn
Samenvatting
Apple Iphone 7 32GB Silver
639,-
  • Lokeren
  • Stekene
  • Magazijn