Windows 10 Creators Update.

Windows 10 Creators Update.

kevin op 08.05.2017

Je hebt het misschien al gemerkt dat je Windows 10 pc een grote Windows update heeft binnengehaald.  Deze biedt buiten de beveiligingsupdates ook een groot aantal vernieuwingen, waaronder we de belangrijkste even op een rij voor jou zetten.


  • 3D voor iedereen en mixed reality. Met de nieuwe Paint 3D-app in de Creators Update kunt u heel gemakkelijk nieuwe 3D-objecten maken. En binnenkort kunt u met de eerste Windows Mixed Reality-headsets ter wereld nieuwe, meeslepende Windows Mixed Reality-apps en -ervaringen beleven.
  • In real time kijken, deelnemen, chatten en communiceren met Beam. U kunt nu moeiteloos games streamen en met andere gebruikers communiceren via de geļntegreerde Beam, zonder extra hardware of software.
  • Van beter slapen tot gemakkelijker beheren hoe lang uw kinderen voor het scherm zitten. Dankzij uw feedback bevat de Windows 10 Creators Update allerlei soorten leuke en nuttige nieuwe snufjes. Bijvoorbeeld: De functie voor nachtverlichting helpt u beter te slapen door de hoeveelheid blauw licht dat door uw scherm wordt uitgestraald te beperken. Met tijdslimieten voor schermgebruik kunnen ouders beperkingen instellen op de tijd die kinderen besteden aan het spelen van games op de Xbox-console en pc. En met de functies voor miniweergave bekijkt u een film of videogesprek in een hoek van uw scherm, zelfs wanneer u van app wisselt om uw e-mail te lezen of iets op internet te zoeken.

Heb je deze update nog niet?  Dan kan je best manueel zoeken naar updates en deze zou er spoedig bij komen te staan.  Let wel op, de update kan lange tijd in beslag nemen en is nooit zonder risico.  We raden je dan ook aan om zeker een back-up te nemen van alle belangrijke bestanden.  Zo ben je zeker dat er niets verloren zou gaan mocht er toch iets fout lopen. 

Wil je deze vernieuwingen maar zie je het zelf niet zitten om deze update te installeren?  Steek jouw computer dan zeker eens bij ons te Lokeren of Stekene binnen en zorgen wij voor alles.  Zo wordt je pc niet alleen geupdate maar ook eens gecontroleerd op schadelijke software.  Ze ben je zeker dat je pc er weer een hele poos tegenaan kan.

Wist je trouwens dat Windows 10 het laatste besturingssysteem is dat  Microsoft heeft gemaakt? Er komen geen nieuwe Windows versies maar enkel grote updates.