Gaming, niet voor laptops?

Gaming, niet voor laptops?

Jan op 12.07.2016

Men zegt dikwijls dat gamen en laptops niet samengaan. Het klopt dat een PC meestal meer kracht heeft, meer aanpasbaar is, het scherm groter, de toetsen beter bespeelbaar. Als er een onderdeel defect is, is dat bij een PC makkelijker vervangbaar, dan bij een laptop. De detailweergave van de games zal op een PC ook doorgaans hoger liggen dan op een laptop. Zijn laptops dan helemaal niet geschikt om te gamen? 


Dat is nu ook niet helemaal te zeggen. Als je er mee kan leven op een kleiner scherm te spelen en niet constant het onderste uit de kan wil, dan kan een laptop zeer geschikt zijn. Het grootste voordeel is namelijk de compactheid van het geheel. Dit neem je mee naar waar je wil en het is ook thuis plaatsbesparend. Zo maak je van elke (vakantie)locatie jouw playground.

Je dient er wel op te letten dat een aantal componenten krachtig genoeg zijn. Vooral de grafische kaart is best minimum van het type GTX950. Een SSD harde schijf en een minimum van 8GB intern geheugen in het toestel is ook zeker een aanrader.
De fabrikanten, zoals MSI, die het goed begrepen hebben dat buiten al dat fraais ook het uitzicht meetelt, brengen toestellen op de markt die ook de juiste uitstraling hebben.

Omdat het nu zomer is en behoorlijk nat buiten, waarom dan geen tijd vrij maken om te gamen? Wij zullen alvast onze bijdrage leveren en soldenkorting voorzien op enkele MSI gaming laptops

Kies je toch voor een PC, hou dan zeker onze G-power in het oog. Deze krijgt spoedig een makeover!