Hip, fun en werkbaar: de Icona Tab W510 van Acer

Hip, fun en werkbaar: de Icona Tab W510 van Acer

Connect IT Promoties op 20.02.2013

De tijd dat je een reiskoffer nodig had om je mobiele computer te verplaatsen, is gelukkig reeds lang voorbij. Computer werd laptop en later tablet. Met de Icona Tab werd het beste van de drie werelden met elkaar verenigd.


De Icona Tab W510 ziet er in eerste instantie uit als een smalle laptop. Verwijder je het toetsenbord, dan heb je een tablet in je handen met alle bijhorende functies. Je kan zo op pad. Het scherm is met 10,1 inch meer dan groot genoeg voor alle toepassingen. Je hebt geen vergrootglas nodig om je teksten te lezen. Maar anderzijds is het wel nog steeds groot genoeg om van video- of foto-animaties te genieten.


Werkbaar

Acer's Icona Tab W510 heeft geen toetsenbord nodig om operationeel te blijven. Met de touchbediening blijf je tegelijkertijd productief en mobiel. Wil je toch eens hard doorwerken, dan klik je de tablet weer in het toetsenborddock. Zo eenvoudig is dat. En als je iemand wil laten meegenieten van je werk, dan kan je het beeldscherm tot 295 draaien. Zalig voor wie een presentatie wil geven.


Altijd klaar

Lange opstarttijden willen we niet meer. Dat hebben we geleerd van onze smartphones. Onze digitale media moeten altijd voor ons klaar staan. De ICONIA W5-serie is de eerste op een Intel CPU-gebaseerde tablet die met Acers 'Always On' technologie is uitgerust. Druk op de knop en de tablet wordt ingeschakeld en bijgewerkt. Meer is niet nodig. En je kan blijven doorgaan. Aangesloten op het toetsenbord blijft de ICONIA W5-serie 18 uur lang opgeladen.


Altijd online

De tablet heeft nog een leuke kenmerk van de smartphone gerfd. Acer zet de technologie ' Instant Connect' in om de tablet na de druk op de knop binnen 2,5 secondes connectie te laten maken met het wereldwijde web. Er is n kleine voorwaarde. Je moet eerst een keer ingelogd zijn op het wifi-punt van dienst. Anders moet je de tijd voor het ingeven van een paswoord nog even meereken. Maar wees gerust. De volgende keer put je Icona Tab W510 uit eigen geheugen.